resim
Jean-Claude Billong
Takım:Muangthong Utd.
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.92
Uyruk:Kamerun
  • 136
    hakkındaki iddialar şüphelidir ve normal bir ülkede incelemeye tabi tutulması gerekir. 30 maç oynasa sözleşmesi uzayacak olan aboubakar 29. maçtan sonra sakatlanmış, sonrasında ise ne hikmetse hiç oynamamıştır. sezon biter bitmez de ülkeden kaçarcasına uzaklaşmıştır.

    billong dediğimiz adam ise bahse konu maçın devre arasında oyundan alınmış, maç sonu kadro dışı bırakılıp yine ülkeden kaçarcasına uzaklaşmıştır. bir hatayspor yöneticisi konu hakkında, "maçtan önce bacağına dövme yaptırmış, o yüzden kadro dışı bıraktık" gibi ipe sapa gelmez bir açıklama yapmıştır. üstelik aynı haftanın ortasında, sergen'in, sırf ömer erdoğan sıradaki maçı olan beşiktaş maçı hakkında gayet normal birkaç söz söyledi diye, "göreceğiz haftasonu ne olacak" diye bir çıkış yapması da bence sırf insanlar skoru garipsemesin, bak biz söylemiştik densin diye yapılmıştır.

    bütün bunların üstüne bir de 27 yaşına gelip henüz hiç milli takımda oynamamış, berbat bir dönem geçirip takımından şutlanmış bir adamın ne hikmetse tam o dönem milli takıma çağrılması mide bulandırıcı.

    şike büyük bir iddia, ama yukarıdakiler şikeyi araştırmak için yeterli veri sunuyor. kimse şike yapıldı demiyor, ama araştırılmalı kısmı bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın