resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 318
    2003 doğumlu 18 yaşındaki altyapı oyuncumuz. şimdi biz bu arkadaş üzerinden sözleşme uzatmamasını haklı görüp, yurtdışına gidecekse ve doğru bir proje ile gidecekse gitmesine kızmam deyince gitsin kendini kurtarsıncı taraftar veya galatasaray'ı düşünmeyen taraftar oluyoruz.
    bu çocuk iyi bir futbolcu ise ve sen onun geleceğine dair yatırım yapacaksan zamanında önüne projeni ve 5 yıllık sözleşmeni koyarsın imzalarsa kimse de gelip senden alamaz. imzalamazsa da bir an önce elden çıkarmaya bakarsın ve kendisine forma vermez onun yerine seninle devam edecek diğer bir futbolcuya yönelirsin. kendisi de ne yaparsa yapar. emek harcamazsın daha fazla.
    altyapıda öyle bir sistem kurarsın ki çocuğu menajerlerin elinde oyuncak ettirmezsin. gerekirse menajerine bile karışırsın. iyi ahlaklı, kulübe bağlı bireyler yetiştirir, altyapıdan da her sezon 2-3 oyuncuyu en azından rotasyona dahil eder ve kullanırsın.

    taraftar olarak da bu çocuklar sahne almaya başladığında elbette eleştirebilirsin ama çocuğun motivasyonunu sıfırlayacak hareketlerden ve söylemlerden kaçınırsın. ozan kabak ilk çıktığında sahip çıkanlar kadar çocuğa hakaret edenler de vardı. ferhat ve uğur'u düşünüyorum. pek tabii ki uzun sezonlar galatasaray rotasyonunda yedek olarak da olsa yer alabilirlerdi. ama biz öyle bir davranıyoruz ki çocuklar beklentiden eziliyorlar.

    ez cümle bizler tabii ki siz inanmasanız da galatasaray'ı düşünüyoruz fakat bakış açılarımız başka. ben istiyorum ki hocadan, başkandan bağımsız bir altyapı organizasyonu olsun ve oyuncu buradan gitmek istemesin. buradaki imkanları yurtdışından daha iyi olsun, bunu sadece maddi olarak söylemiyorum manevi olarak da söylüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın