• 24
    (bkz: #3184085)

    altın kartların nasıl alındığıyla alakalı türkçe bir kaynak bulamadığım için ingilizceden kendim çevirip sizlere yardımcı olmak istediğim oyun. amblemlerden başlıyorum...

    amblemler:  bütün amblemler toplandiktan sonra bütün takaslardan(swap) gelen amblemler altın olarak gelir.

    slot 1:  collector group(toplayıcı grubu/takımı) üyeleri arasındaki swaplardan daima altın versiyonu gelir.

    slot 2: bu karttan 5 veya fazla kopya bulundurmalısınız. ondan sonra takastan gelen bu kart 50% ihtimalle altın olacaktır.

    slot 3: takas listenizde altın kartı da bulunan bir normal kartı slot 3 kartla takasladığınızda altın slot 3 kartı elde edersiniz.

    slot 4: davet ettiğiniz bir arkadaşınız oyuna başladıktan sonra, takastan gelen slot 4 kartların tümü altın olarak gelecektir.

    slot 5: bütün fan stickerları(son iki sayfadaki fan çıkartmaları) topladıktan sonra takastan gelen tüm slot 5 kartlar altın olarak gelecektir.

    slot 6: altın versiyon için günde 4 paket açmalısınız. 4. paketten gelecek olası slot 4 kartların tümü altın olarak gelecektir.

    slot 7: altın versiyon kart için bütün takım sayfasını bitirmelisiniz. bitirdiğiniz takımın slot 7 kartı anında altın olarak hesabınıza gelecektir.

    slot 8: aynı takasta birden fazla kart takaslanması halinde gelecek slot 8 kartı altın olarak gelecektir.

    slot 9: eğer albümünüzde olmayan bir kartı bir slot 9 kartla swap yaparsanız altın slot 9 kart gelecektir.

    slot10: challengeları tamamlamalısınız. tamamladığınız her challenge için rastgele bir slot 10 altın kartı alacaksınız.

    slot11: 5 veya fazla açılmamış paketiniz olduğu sürece, açtığınız her paketten gelen slot 11 kartlar altın olarak gelecektir.

    bonus: intro kısmındaki 6 kartı swap yaptığınızda size gelen her kartın altın olma olasılığı %25 olur.

    bonus2: swap kutunuzda bulunan altın kartlar farklı kartlarla da olsa her yaptığınız swap başına bir eksilir. size gelen kartın da altın olma olasılığı %33 olur. fakat altın gelmese dahi swapteki altın kartınızı kaybedersiniz.

    fan stickerlar: takasta size gelen kart hangi ülkeyi temsil ediyorsa, o ülkenin fan stickerıyla beraber gelecektir. örnek: takasta van dijk geliyorsa hollanda fan stickerı elde edersiniz.

    rivals united kartları: bunlar euro2020 temalı coca cola kapaklarının altındaki kodu promo kod kısmına girerek alınabiliyor. yanında bir de paket hediye ediyor.

    kolay gelsin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın