• 862
    gerçekten yeter yahu. abi insan azıcık kaliteli yorum duymak istiyor biz sana maruz kalmak zorunda mıyız? çok zenginmiş de hobi olarak para almadan yorumculuk yapıyormuş. yahu senin hobin yüzünden biz acı çekmek zorunda mıyız? git balık falan tut, ordaki insanlara tebelleş ol, biz azıcık maç keyfi için ekran başına geçmiş futbolseverlere her turnuvada aynı şeyi niye yasatiyorsun. malumun ilanı yorumlar, yanindaki spikerle senkronize sıfır. sürekli yanındaki adamın lafını kesiyor. adam bir pozisyon anlatıyor, ömer üründül çıkmış bu grupta da dengeler değişecek falan diye kendi aleminden o anki olayla alakasız yorumlar yapıyor. bir maçta gol olduktan sonra yaptığı ünlü "gol oldu" yorumunu hatırlamayan yoktur. her otuz saniyede bir yırtık dondan fırlar gibi kekeleyerek spikerin sözünü kesip araya yorum sıkıştırma çabasında.

    gerçekten kahvedeki emekli dayı tadında yorumlar falan bayıldık artık kardeşim. düzgün bir yorumcu koyun şuraya, kendi kendine gülmeyen, malumu ilan etmeyen, ekran başındaki insanları bıkkınlığa sürüklemeyen...

    lütfen artık emekli ol be adam, belki zamanında seni dinlemek bu kadar batmiyordu ama artık resmen işkence. koca bir ülkeye işkence çektiriyorsun.

    bu arada gelip burda hiç romantiklik yapmayın, herkes iğrenç yorum yaptığını kulak kanattigini biliyor. vuvuzelalı turnuvada bir vuvuzelanin bir de ömer üründül ün sesini kismali falan capsler çıkmıştı o zamandan bu zamana sürekli aynı bayağılık. eskiden futbola bir şeyler katmış olabilir, aziz yildirim da bu ülkeye bir şeyler katmıştır ama sonuç ortada.

    not: özellikle 14 haziran 2021 ispanya isveç maçı esnasinda yazılmıştır. euro 2021 için trt, spiker ve yorumcu adına çoktan sınıfta kalmış durumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın