resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 309
    bu platformda bartug hakli cumlesini kuranlar soz konusu okan buruk olunca hain diyor. bir karar verelim bence kendimizle celisiyoruz.

    ote yandan hangi takim olursa olsun bi cocuga yillarca yatirim yapmisken o cocugun ilk firsatta kacmaya calismasi vefasizliktir. ekonomik kosullarla veya teknik direktor/heyet hatalarina baglanmasi da tarafliliktir.

    bartug turkiyenin en muthis yetenegi degildi. evet yetenekliydi ama galatasaray bu cocugu alip yetistirmese simdi nerde olurdu acaba? yetenegini gelistirmesinin en onemli sebebi olan onu yetistiren kulube hic bir aidiyet hissetmeden kacmaya calismasi karakterindeki oturmamisligi gosterir.

    kimse kimsenin kolesi degil ama milyon dolarlik sektorlerde oyuncularin yillarca kendilerini gelistiren kuluplere bukadar kolay kazik atamamasi lazim. dun mustafa kapi, ali akman, omer faruk beyaz; bugun bartug. ulkenin gencleri aidiyet duygusu olmadan gelisiyor, ki futbolu futbol yapan en guzel detay aidiyet hissi bence. hatta hepimizin bu sitede bulunma sebebi de bu degil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın