• 7
    vasatlar içinde dahi kalitesini ortaya koymayı başaramamış, vasatın bir tık üstü, kalitenin 2 tık altı insanlara verilmesi gereken en son tavsiyenin bu tavsiye olduğunu unutmaması gereken taraftar. gidince kendisinin altın tepsiyle beklendiğini sanan milyonlarca insanın gidip kurtulma hevesi kuyruğunu kıstırarak geri dönmek olmuştur. hiç şaşmaz.

    ayrıca, bir şeyi kurtarmak için emek verilip, orada kalınması gerekir. tüm ülkenin gençliğine 'kaç kurtar kendini' diye öğüt verilirse, ülkeyi kurtaracak, ileriye götürecek kimse kalmaz. daha öncekiler de sadece kendisini kurtarmak adına çekip gitselerdi, ortada desteklenecek bir takım, üzerinde yürünecek bir toprak parçası da olmazdı. tüm gelişmeler ve kurtuluşlar bazı insanların fedakarlığı sayesinde gerçekleşir.

    umarım gidip kurtulma hevesinde olanlar ve onların nesilleri, burada kalanlar bir şeyleri düzeltmeyi başardığında dönmek istemezler. dönerlerse zira ne yüzle döndüklerini soran binlerce insan olacağına eminim. 'orada düzenimiz var yeğenim' demek için bile geri dönmeyin ki zor günlerde kalıp ileriye götürmek için emek verdiğimiz şeyi elde ettiğimizde sizinle paylaşmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın