resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 298
    galatasaray a takım kadrosu için şu anda fazlasıyla yetersiz olan potansiyeli yüksek futbolcudur.

    fiziğinin kötü olmasının yanı sıra first touch dediğimiz, özellikle kapanan rakiplere karşı oynayan takımlardaki futbolcularda olmazsa olmaz denilecek özelliği çok çok kötü. taylan bile iki senedir çok fazla sırıtıyor bu konuda. galatasaray futbolcusu özellikle orta saha mevkisindekiler atak yönünü değiştirirken iki üç kere topu dürtemez. dürterse de taylan'ın 11 mayıs 2021 denizlispor galatasaray maçında yedirdiği gol gibi kritik goller yersiniz.

    iki tane youtube videosu izledikten sonra burada neden oynamıyor diye yangın çıkarmak her şeyin en iyisini bildiğini sanan yeni neslin özeti aslında. başka bir teknik direktör olsa anlarım, örnek vermek gerekirse terim gelmeden önce ozan kabak'ın üzerinin çizilmesi gibi. fakat 3.5 sezondur altyapı maçlarını kaçırmadan izleyen insanlar teknik direktörlük yapıyorken veya teknik ekipte görev alıyorken yaygara yapmanın anlamı yok. terim'in altyapıdan çıkarttığı futbolcular ve aldığı performanslar 30 senedir ortada. beğenmeyen varsa daha iyi olabileceğini düşündüğü yere gitmekte de özgür. kimse zorla tutmuyor.

    çok gitmek istiyorsa sözleşmesi bitince gider zaten isteseniz de tutamazsınız. galatasaray'a ihanet etmiş olur mu olur tabii ki ancak ülke gerçekleri de kabak gibi ortada. avrupa'ya gitme şansı varken kim yarın terörist, suçlu, hain ilan edilmeyeceğinden emin olmadığı bir ülkede yaşamak ister? ama benim taraftar olarak önceliğim her zaman galatasaray'dır diğer konular ilgi alanımın dışında. galatasaray'ın yatırım yaptığı bir futbolcu kulübe kuruş kazandırmadan gitmenin yollarını arıyorsa yolu açık falan olmasın, dilerim ki kaybolup giderler futbol piyasasından. bu dediklerim genel olarak geçerlidir, bartuğ elmaz özelinde söylemiyorum. belki de çocuğun bu haberlerden haberi bile yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın