resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 283
    https://mobile.twitter.com/...052114909929473?s=19
    ilgili habere sadece bartuğ elmaz özelinde değilde genel çerçeveden bakmak istiyorum.

    meyve ağacı alıp, dikip, sulayip, bakıp, yetistireceksiniz ve meyvesini başkası toplayıp, satıp, yerken size sadece gölgesinde serinlemek kalacak!

    evet, çocuklara bir proje sunamiyoruz. kariyer planlamalarıni sekteye ugratabiliyoruz belki ama bu işin sonu da böyle olmamalı. o alt yapı, onca yatırım, emek çocuklar top oynamayı öğrensin diye değil, kulupler kendileri için oyuncu yetistirebilsin diye var. ali akman, mustafa kapı, ömer faruk beyaz vs takımlarına haksızlık yapmışlardır benim gözümde. ozan kabak için doğrusunu yaptı diyebilirim sadece.
    oyuncu illa gitmek istiyorsa, en azından kulüp menfaatine maddeler koydurmalı sözleşmeye.

    bartuğ elmaz özelinde bakacak olursak önce haber ne derece doğru bunu öğrenmeliyiz. lakin daha onceden benzer durumlar yaşandığı ve oyuncuların, menajerlerin elinde oyuncak haline geldiğini düşünürsek pekde yabana atılacak gibi durmuyor bu haber. bartuğ nazarında çok ümitliyim. bu sene daha fazla sure alması gerektiğini düşünmüştüm hep. biraz haksızlık yapıldı diyebilirim. ama bu da hemen kaçması gerektiği anlamına gelmiyor. kulüp kendisini kadro dışı bırakmayı uygun bulmuşsa bu kararı da desteklerim.

    edit:düzeltme
App Store'dan indirin Google Play'den alın