resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3503
    başarısı var mıdır vardır. forvetler üzerinde müthiş bir parlatıcı etkisi vardır ama bence o kadar.

    2 sene şampiyon olduğu beşiktaş'ın kadrosuna bakıyorsun muazzam bir kadro var zaten takımda . o sezonlarda transferin gözdesi fenerbahçe olarak gözükse de (van persie ve nani transferleri ) şöyle bir bakarsak beşiktaş cidden iyi bir takıma sahipti. hatta dikkat ederseniz sakat abubakar geldi bu sene şov yaptı. he bunun dışında ne başarısı vardır japon ligi ikinciliği , fatih terim'in kurduğu kadro ile dünya 3. lüğü . şimdi ne yapıyor beyefendi yukarıdan gelen talimatları izliyor.

    iki tane sol bek var milli takımda evlere şenlik, forvet diye almanya 2. lig topçusu var , yedekte 2 kaleici ile maça başlıyorsun. sorarım sana dorukhan toköz , aldülkadir ömür , kenan karaman ,irfanan kahveci , umut meraş, enes ünal , bu sene ne oynadılar da ne mantıkla alındı bu takıma ? hele hele 2 tanesi 2.lig topçusu . canım ülke futbolu gelişsin diyorsun ülkedeki forveti almıyorsun, ülkedeki sol beki almıyorsun, ülkedeki orta sahayı almıyorsun canım bu ülke futbolu nasıl gelişecek.

    sen adam kayıracaksın alacaksın abdülkadiri , alacaksın dorukhanı sonra ülke futbolu gelişsin. liyakat nerede sayın şenol güneş .

    yazık salih uçan'a , yazık adem büyük'e , yazık muhammet demir'e , yazık halil akbunar'a , yazık emre kılınç'a , caner erkin'e bile yazık . birde okan yılmaz gol kralı ken 2 sene kadroya almadım diye övgüyle kendinden bahsedyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın