• 42933
    “sayın divan başkanım, değerli kurul üyeleri, saygıdeğer başkan adaylarımız, öncelikle sizleri saygıyla selamlıyorum. 2018 yılının ocak ayında devraldığımız bayrağı devretme günümüz geldi. tabii vedalar zor. bizim için yoğun bir duygusal süreç yaşıyoruz. ben de son günlerde bu yoğunluğu derinden hissettim. aslında galatasaray’a veda etmiyoruz. böyle büyük bir camiaya hizmet etmenin onuru, gururu ve şerefini yaşıyoruz. bundan sonraki süreçte belki görev almayacağız ama kalbimiz her zaman olduğu gibi galatasaray için, galatasaray ile birlikte ve galatasaray’a olan inancımızla birlikte atacak. her zaman galatasaray’a hizmet etmeyi sürdüreceğiz. şahsen galatasaray başkan yardımcılığı görevimi sürdürdüğüm 3 yıl içerisinde kimsenin kalbini kırmamaya özellikle özen gösterdim. kulübümüzü daha iyi yarınlara ulaştırabilmek için var gücümüzle çalıştık. bütün ekip arkadaşlarımızla birlikte haftanın her günü kulübe geldik, çalışma arkadaşlarımızla çalıştık. hafta sonları da yarışmacı voleybol, basketbol ve futbol takımlarımızı yalnız bırakmamak adına koşturduk. eğer zaten 2 gün kulübe gelmezseniz kulübün gündeminden koparsınız. o kadar yoğun, o kadar çetrefilli bir süreci yaşadık. kaan kardeşimiz 3 buçuk yıl boyunca yapılan galatasaray’a yakışır hizmetleri teker teker anlattı. benim de bir iki ilavem olacak. bir tanesi tabii ki gelir arttırıcı çalışmalar. gerçekten pandeminin de yarattığı baskıyla yoğunluk verdik. stadımızdaki güneş paneli inşaatına bu ay sonundan önce başlanacak. yasal izinler tamamlandı. dünyanın en büyük güneş enerjisi santrali stadımızın çatısında yapılacak. stadımızda tüketilen elektriğin %60’ından fazlası buradan karşılanacak. bir diğeri de fiba emeklilik ile galatasaray bireysel emeklilik iş birliği yaptık. bu da kulübümüze çok uzun yıllar sürdürülebilir bir gelir kapısı açmış oluyor. bunları kısaca tek bir cümleyle özetlersem; 2018 yılının ocak ayında teslim aldığımız bütün rakamlar bugün daha iyi bir noktadadır. biz daha iyi noktada bir galatasaray’ı devretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. tabii burada kulüpte gerçekten özveriyle çalışan bütün profesyonel arkadaşlarımıza, teknik heyetlerimize, başta fatih terim hocamız olmak üzere bütün antrenör, teknik kadro ve sporcularımızın hepsine teşekkür ediyoruz. iftiharla söylemeliyim ki hiçbir zaman kulübün çalışanlarının maaşlarını bir gün geciktirmedik. tam zamanında ve tam olarak ödedik. buna çok özel özen gösterdik.”

    “bir parantez de başkanımız mustafa cengiz’e açmak istiyorum. gerçekten gecesini gündüzüne katarak galatasaray için çok çalıştı. yakalandığı hayati hastalığa rağmen galatasaray ile yatıp galatasaray ile kalktı. en zor anında bile galatasaray’ı dilinden hiç düşürmedi. biz çalışma arkadaşları olarak bunun şahidiyiz. sabah 4’lere kadar bankalarda, yüzde birlik, yüzde yarımlık bir komisyon için diğer kulüplerden daha fazla fayda ve menfaat temin etmek için çaba sarf ettiğinin bizzat şahidiyiz. ben de bu özveri ve galatasaray’a katkıları için sayın başkanımız mustafa cengiz’e bir kez daha teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum. ayrıca, 3 buçuk yıl boyunca görev yaptığımız yönetim kurulu arkadaşlarımıza özellikle abdurrahim bey’e teşekkür ediyorum. her noktada galatasaray’ın değerine koşan, abilik yapmış bir kişidir. kaan kançal her zaman birlikte çalıştığımız mesai arkadaşımız olmuştur. galatasaray için hakikaten her bir dakikamızda özveriyle koşturduk.”

    “bir mutluluğumu da sizinle paylaşmak istiyorum. bizim dönemimizde hiç fenerbahçe yenilgisi görmedik. bu bizim için en büyük mutluluk. hatta son 2 maçı galip gelmedin de büyük mutluluk ve huzurunu yaşıyoruz. ben bütün başkan adaylarına teker teker cani gönülden başarılar diliyorum. bizim hizmetimiz, sevgimiz, saygımız onlarla olacak. saygılarımı sunuyorum.”

    yusuf günay
App Store'dan indirin Google Play'den alın