resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 3480
    de boer'u, zafer sarhoşu deschamps'ı yendi diye büyük hoca ilan edilmişti. taktik bilgisi olan mancini'yle karşılaşınca rezil oldu. italya'nın başında mancini değil, pirlo olsa yine övgüler düzülecekti.

    milli takımlarda esas olan şey jenerasyon. ispanya, almanya ve fransa çok iyi jenerasyonlar yakaladılar ve vasat hocalarla başarıllı oldular. löw 1 ay sonra almanya'dan ayrılacak, teklif yok.

    şenol güneş 2002'de tarihin en iyi jenerasyonun başına geçti, kadrosu türkiye'den daha iyi olan sadece brezilya ile karşılaştı. iki maçta da yenildi. bugün de tarihin en iyi jenerasyonlarından birinin başında. uluslar liginde daha iyi kadro olmasına rağmen hem rusya'ya hem macaristan'a yenildi. çünkü hocaları daha iyiydi.

    çok eleştirilen, şunu yaptılar, zaten arkadaşlık yoktu denilen 2016 takımı hırvatistan ve ispanya'ya karşı topal-balta tandemiyle, kalede volkan babacan ile oynadı. o takımdan arda dışında bugün kadroya alacağınız kimse yoktu. ama sadece bugünkü yedek üçlümüzü (altay-ozan kabak-kaan ayhan) o takıma koysanız çok şey değişirdi.

    nihayetinde şenol güneş taktik açıdan vasat, oyun bilgisi sınırlı bir hoca. ama kurnaz. ne zaman hangi takıma geçeceğini biliyor. başka ülkede olsa yine milli takımı çalıştırabilir belki ama alacağı para en fazla 1 milyon euro olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın