resim
Alexandre Moreno Lopera
Takım:Nottingham
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.79
Uyruk:İspanya
  • 21
    oyuncuyu daha önce izlemedim, herhangi bir fikir sahibi değilim. iyidir veya kötüdür analizinden ziyade, takım mühendisliği adına ne kadar kötü yönetildiğimizi görüyor ve üzülüyorum.

    bir buçuk sezon önce sol bek için saracchi ile anlaşıldığı dönem, bir sonraki transfer penceresi savunmanın soluna tapusuyla bir oyuncu monte etmek için yeterli zaman ve ekonomik özgürlük vermiyor olabilirdi. ancak bir buçuk yılın sonunda free bir sol bek bulup kadroya dahil edememeyi veya kontratının son yılına girmiş bir fırsat transferini bitirememeyi ben kabul etmiyorum.

    devre arası, omar'ın talihsiz şekilde devre dışı kalması akabinde, elinde kontratlı üç adet sağ bek oyuncusu varken, bonservissiz bile olsa dördüncüye gidip, bir buçuk yıldır tek bir sol bek transfer edilemeyişini bana kimse izah edemez.

    son iki üç sezondur, tapusuyla alınması gereken pozisyonlara kiralık, kiralık olabilecek mevkilere ise uzun süreli kontratlara girip bonservis ile transfer yapmak tam bir acemi işi. kenar hücum oyuncunuzu şartları göz önüne alarak her yıl olmasa da mütemadiyen kiralık olarak dönüşüme sokabilirsin, bunu anlarım. lakin bir takımın saha içi ezberini en uç noktada yaşaması gereken savunma ve merkez hattını sürekli bir döngüye sokmayı hiç doğru bulmuyorum. yine çok yanlış yollardayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın