• 850
    başlığını hortlatan arkadaş hariç hakkında kötü bir yorum görmemek çok güzel. ne yazık ki kendisi sosyal medyada saçma sapan görseller ve tweetlerin kurbanı olmuştur. koskoca adam 3-5 coluk cocugun eglencesi haline geldi. itibarı zedelendi ve kötü bir imaja sahip oldu. ne yazık ki sosyal medya böyle. sabri sarıoğlu'da böyleydi. her gelen antrenör onu oynatırdı, yeni alınan sağ bekler kendisini kesemezdi ama o da bir sosyal medya kurbanıydı ve hiçbir zaman imajını düzeltemedi ve öyle anıldı.

    avrupa maçları, dünya kupası ve avrupa şampiyonası denildiğinde benim aklıma sadece ömer üründül gelirdi. son dünya kupasında kendisi yorumcu değildi sırf bu sosyal medya zırvalıkları yüzünden adamı kullanmadılar. sonra her maç sonrası nerede bu ömer üründül, üründül'süz dünya kupası mı olur diye tweetler atıldı trt'ye baskı yapıldı. neyse ki son maçlara yorumcu olarak gelmişti.

    kendisi sanılanın aksine futbolu çok iyi bilir. ayrıca çok iyi canlı yayın maç yorumcusudur. ben kendisinin tutarsız, yanlış çıkan ve taraflı yorumunu görmedim. adamın futbolu aşk ile sevdiği o kadar belli ki. holiganizmden de bir o kadar uzak. tv'ye çıkan dinozorlar ve taraftara oynayan amigo muhabirler gibi değil. her zaman doğru yorumu yapar.

    brezilya 1 gol atarsa 1-0 öne geçer gibi sözleri yok bu adamın. hepsi kendisine takipçi toplayamaya çalışan ergen tiplerin zırvalıkları o kadar.

    umarım euro 2020'de kendisini görürüz. özellikle ilk maçımızda. ömer abiyi seviyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın