resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16745
    37. yaşı kutlu olsun, mutlu olsun senelerce. galatasaray için çok fayda sağladı zamanında, karşılığını da maddi anlamda aldı. bana göre epey zamansız, herkese göre de epey yanlış bir ayrılır çekti vardı. takımın ikinci kaptanını kapıdan kovar gibi kovduk resmen. yakışmadı galatasaray kültürüne. kaldı ki bu adam kimseye saygısızlık falan da yapmamıştı.

    onun dışında hayret ettiğim bir şey daha, futbol dışı şeylere gündeme nasıl gelebiliyor hala bilmiyorum. memleketi utrecht'te kendi ismini taşıyan bir futbol altyapı akademisi mevcuttur. kardeşi rodney ve abisi jeffrey de orada antrenör olarak bulunuyor. hatta mark van bommel, andy van der meyde, donny van de beek gibi meşhur hollandalı oyuncular bile kendisine instagram sayfalarından destek ve başarı postları gönderdi. futbol dışı şeylere gündeme geldiği falan da yok, nerden öğrendiniz acaba? şu an kendisi için olumsuz yapılacak tek yorum, üç haneli kiloları görmesi için olabilir. o da eski bir sporcu olup, bu kadar kolay salmasına yönelik. yoksa kimsenin kilosu da bizi ilgilendirmez, ama pek sağlıklı bir durum değil kendisi için.

    futboldan kopmadı, siz takip etmiyorsunuz. küçücük çocuklar kendisinin kanatları altında. ınşallah 5-10 sene sonra dünya yıldızı da çıkartır.

    https://sneijderacademy.com
App Store'dan indirin Google Play'den alın