• 3
    https://twitter.com/.../1402310671266631684

    yine abuk sabuk bir yorum yapmış goal.com editörü. gençlerin yurtdışına gitmesiyle yaşlıların transfer edilmesi arasında korelasyon kurabilmek için ya kötü niyetli ya da analiz özürlü olmak lazım. türkiye'ye ben kendimi bildim bileli yaşlı yıldız transfer edilir. söylediğimiz her şeye rağmen taraftarın da transfer döneminde tanınmış isimlere ağzının suyu akar. bakın trabzonspor taraftarına, bakın mesut özil'le ilgili fb taraftarının transfer öncesi söylediklerine. bakın 2 sene önceki falcao başlıklarında galatasaray taraftarına ve bugünkü yorumlara.

    fakat bu olayın gençlerin yurtdışına gitmesiyle uzaktan yakından alakası yok. gençlerin yurtdışına gitmesi ilk önce bu kötü futbol ikliminden kurtulup kendilerini geliştirecek bir ortama gitmeleri açısından memnuniyet uyandırıyor. çağlar, zeki, yusuf ve daha niceleri türkiye'de kalsalar bu seviyeye çıkabilirler miydi? türkiye'de kalan ozan tufan, abdülkadir, dorukhan ne halde görmüyor musun? görüyorsun ama farklı yorum yapmak için kastığından işine gelmiyor.

    bunun yanında uzun yıllar sonra türk takımları hazır yemek yerine bonservis bedeli kazanmayı öğreniyor, yerlerine benzer ayarda oyuncu alamamaları tamamen taraftar/medya/yönetici profiliyle alakalı.

    piyasada o kadar yetenekli yorumcu varken goal.com'un editörlüğünün bu kişiye kalması da bir tuhaf. daha önce de hatırlarsanız "topu bırakma gibi bir terim yok, birisi bir şey uyduruyor hepiniz peşinden gidiyorsunuz" gibi kendince çok protest bir yorum yapıp emre özcan'dan ağzının payını almıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın