resim
Diego Sebastián Laxalt Suárez
Takım:Dinamo Moskova
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.78
Uyruk:Uruguay
  • 38
    2-3 sene önce istediğimizde güzel transferdi, artık değil. kötü transfer olmaz ama böyle oyuncuları zamanında yakalayamayıp gözden düşünce almaya çalışıyoruz. avrupa'da başarı yakalayacaksak daha "nokta transferler" yapmak şart. bu hamleler bizi en fazla ligde 1 sene şampiyon yapar, sonra her sene değişikliğe gitmekle uğraşırız.

    benim takımımdan beklentim beklerini genç ve potansiyelli isimlere emanet etmesidir. saracchi mesela sakatlıklarından dolayı kendisini bir türlü istenilen seviyede tutamadı ama forma girdiği zaman ne kadar tempolu ve işe yarar bir bek olduğunu hepimiz gördük. kendisinin en büyük artısı tempolu oluşuydu. bize genç ve tempolu bekler lazım. bekler gerçekten çok önemli. günümüzde bekleriniz kötüyse başarılı olmanız çok zor. galatasaray'ın şampiyon olduğu senelere bakarsanız beklerinin hep takımın en iyi oyuncularından olduklarını görürsünüz zaten.

    laxalt'a gelirsek, konuşacak fazla bir şeyin olduğuna inanmıyorum. ortalama bir sol bek. 2-3 sene öncesine kadar pek beğenmiyordum. ondan önceyse büyük bir potansiyel vadediyordu. uruguay milli takımında buradaki çoğu yazar kendisini en az 1 kez izlemiştir zaten. geçen sene ise celtic'te 26 maça çıkmış. ne yaptı bilmiyorum, celtic'i pek takip etmedim.
    galatasaray'a fazla gelir de iyi performans sergileyebilir mi?
    olabilir. bizim takımımızın seviyesi ortada ama ben olsam başka oyunculara yönelirdim. diego'nun taraftarın istediği galatasaray'ın seviyesine çıkabileceğine inanmıyorum. yeni bir yükseliş planımız yoksa transfer edilebilir ama kimse taraftarı avrupa'da başarılı olacağız diye kandırmasın o zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın