resim
Fernando Luiz Roza
Takım:Athletico-PR
Mevki:Ön Libero
Yaş:39
Boy:1.79
Uyruk:Brezilya
  • 199
    sıradan bir takımı şampiyonluğa oynatabilecek bir futbolcudur.

    peki şampiyon olmak ana hedefimiz mi olmalıdır yoksa daha uzun vadeli hedefler mi koymalıyız noktasında ne istediğimizden pek emin olamıyorum.

    eğer falcao, feghouli, babel, diagne gibi yüklü maaştakilerin sözleşmesinden çıkılabilecekse muslera'dan az bir maaşa 1+1 * sözleşmeye evet diyorsa buyursun gelsin. hem stoperi sağlam yedeklemiş hem de her konuda aranan kan diyebileceğimiz 6 numara profilinde birisine sahip olmuş oluruz. çevresini de potansiyelli gençlerle doldurursak tadından yenmez...

    fakat mevcut yaş ortalamamız ve maaş bütçemiz ile sezon içerisinde 37 yaşına girecek bir futbolcunun gündeme dahi gelmemesi lazım. atiba örneğinden yola çıkılıyor da kaç tane örnek var atiba gibi önümüzde acaba. her futbolcu atiba gibi mi olur mesela? ayrıca hangi hocanın isteği doğrultusunda gidilecek kendisine? milyon tane sorunumuz varken 37 yaşına girecek birinin peşine düşülmesi ne kadar doğru? son dönemlerde doğru maaşlara transferler yapmış olsak da diagne'ye 2.7, babel'e 2.5, falcao'ya ise kulübün tapusunu bağlamış bir yönetime sahibiz.

    allah sonumuzu hayır etsin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın