• 2146
    yaklaşık 5 gün sonra euro 2020 macerasına başlayacak olan milli takım.

    uzaktan gözlemlediğim kadarıyla milli takım taraftarlarında ve türk milletinde genel itibariyle olmayan, olanlarda da aşırı zorlama bir birlik beraberlik durumu, mesajları v.s. söz konusu.

    yanlış düşünüyor olabilirim bunu en iyi türkiye'dekiler bilir fakat benim gözlemlediğim kadarıyla 2002 dünya kupasındaki havayı geçtim euro2008'deki havanın bile kırıntısı bulunmuyor.

    bu sürecin başlamasının en büyük sorumlusu avrupa tarafından tescillenen şikesi bulunan fenerbahçe ve diğer 3 kulübün cezalandırılmasına hukuksuz bir şekilde engel olup insanların türk futboluna güvenini sıfırlayan siyasiler ve futboldan sorumlu kuklalarıdır. öte yandan futbolda insanların kutuplaştırılmasının en büyük sorumlusu aziz yıldırım ve onun bir boy küçüğü ali koç'un ısrarlı çabaları sonucu bu noktaya gelinmiştir. eserinizle gurur duyabilirsiniz...

    benim nezdimde ise milli takımlar bugün kapatılsa ömrüm boyunca bunlara ne oldu bile demem. türlü rezil zeminlerde milyonluk adamları oynatarak futbolcu sakatlamaktan başka hiçbir işe yaramayan turnuva takımları 1900lerdeki milliyetçilik akımından sonra tüm dünyada değerini kaybetmiştir. yetmezmiş gibi bir de uluslar ligi saçmalığını çıkarttılar. umarım en kısa sürede kapatılırlar.

    https://anketinho.com/3010

    az önce yaptığım ankette de sözlüktekilerin milli takıma pek fazla değer vermedikleri çok açık bir şekilde görülmüştür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın