resim
Fernando Luiz Roza
Takım:Athletico-PR
Mevki:Ön Libero
Yaş:39
Boy:1.79
Uyruk:Brezilya
  • 182
    tekrar belirtmek gerekiyor, kendisini satamayacağımız için almamamız gerekiyor. ve evet, satamayacağımız oyuncuyu, belki çok nadir durumlar dışında (29-30 yaşlarında bi hagi, drogba bulabilmek gibi) almamamız gerekiyor.

    bizim yönelmemiz gereken transfer tam olarak muslera modelidir. 10 yıldır burada, alırken çok iyi para verdik, oldukça pahalı bir transferdi. şu an o paralara bulamazsın o kaleciyi belki ama aldığımızda bir kaleci için piyasası oldukça yüksekti. aradan geçen 10 yıllık süreçte, muslera'yı her transfer dönemini sayarsak 20 kere satabilirdik. aldığımızdan daha yüksek paraya satabilirdik. satmadık, performans aldık. kabul mü, kabul.

    böyle performans alacaksak satamayacağımız oyuncuyu alalım elbette. ama bu adam 32+ olduğunda bu tamamen risk. şansın 50 50.

    dünyada onbinlerce futbolcu var. seni şampiyon yapacak tek isim fernandinho olamaz. takımın oturmuştur, her şey okeydir, her mevkide kaliteli adamların vardır, ekonomik olarak rahatsındır, gider thiago silva'yı alırsın.

    ama dökülen orta sahanda 35'lik bir riske girmek ancak bizim kafa olur herhalde. falcao geldiğinde de böyleydi. gomis'i sattık falcao'yu aldık. donunda sallardı di mi ligi?

    lütfen akıllanalım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın