resim
Alexandre Moreno Lopera
Takım:Nottingham
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.79
Uyruk:İspanya
  • 14
    ben sol bek çıksam benim de pas ve orta yeteneğim sarrachiden iyi olacağı için teknik kapasitesi yüksek demenin bir anlamı olmayan sol bek. ortalama süper lig beklerinden hızlı, barcelona altyapısı ve la liga tecrübesi nedeniyle oyun bilgisinin de yeterli olacağını düşünüyorum.

    onun dışında çok kaliteli diyebileceğim bir oyuncu değil. zaten 27 yaşına gelmesine ve ispanya liginden çıkmamasına rağmen profesyonel seviyede barcelona, real, atletico, sevilla, valencia gibi takımlara gitmemiş. tabii bu size mantıklı bir değerlendirme olarak gelmeyebilir ancak kariyerinin top noktasında bu takımlar yok ve hiç ispanya dışına çıkmamış. 22 23 yaşında olsa benim için sorun yok ama nerdeyse 28 yaşına gelmiş bir oyuncuda daha yüksek bir kariyer beklerdim.

    sakatlık sorunu olmadığı söyleniyor bu bizim için önemli çünkü istikrar sağlayamıyoruz. bana sorsanız takımımızda sol bek için ilk tercihim olmazdı açıkçası. umuyorum maaşı düşüktür ve gelirse takımımıza çok katkı verir. galatasaraya transfer olacağı iddia edilen 27 yaşındaki ispanyol sol bek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın