• 21
    bence bu yildiz isi cok surduruleblr degil. 3 4 yildiz hatta 5 yildiz tasinabilir gorunurken bundan 30 yil sonra 7 yildizli garip formalar gormek zorunda kalacagiz. bana kalirsa ispanya ve premier lig gibi yildizsiz sistem daha iyi. veya 10 yila 1 yildiz gibi daha zor bir yildizlama sistemi olmali. o nedenle ben yildizsiz formayi destekliyorum bir taraftar olarak.

    ama...

    fenerbahce muhtemelen puma ile eski sampiyonluklari da saydirabilme ihtimaliyle yildizsiz bir anlasma yapmisti. 28 sampiyonluk sacmaligi kabul edilse bu formalar 5 yildizla piyasaya surulecekti. ama mutemelen bu isin kaosa yol acacagini ve tff tarafindan kabul edilmeyecegini ogrendiler ve simdi ekstra caba ile 3 yildizi basmak yerine hem kendilerince bir tepki hem de takimlarinin uzerindeki 4. yildiz stresini kaldirmak istediler.

    ben fenerli yoneticilerin hazimsizliklarini bildigim icin yaptiklarina guluyorum. ama bu yildiz isinin tum dunyada sonsuza kadar surdurulebilir oldugunu dusunmuyorum. olimpiakos, galatasaray, bayern munih armalari yildizdan gecilmiyor. ilerleyen yillarda genel bir duzenleme gelecektir diye dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın