• 2138
    euro 2020 kadrosunda yurtdışında top koşturan 15 oyuncu var (halil'i saymıyorum). yurtdışında top koşturan oyuncularımızdan yurtdışında doğmuş ve orada yetişmiş 6 oyuncu var, geri kalan 9 oyuncu ise türkiye'de yetişmiş oyuncular.

    96 kadrosunun tamamı türkiye liginde oynayan oyunculardan kurulu idi.

    2000 kadrosu 1 tane türkiye'de yetişmiş* ve yurtdışında oynayan, 1 tane de yurtdışında yaşayıp yurtdışında oynayan* oyuncumuz vardı.

    2008 kadrosunda 4 adet türkiye'de yetişmiş * ve yurtdışında oynayan, 3 adet de yurtdışında eğitim alıp * yurtdışında oynayan oyuncumuz vardı.

    2016 kadrosunda ise 2 adet türkiye'de yetişmiş * yurtdışında oynayan oyuncumuz varken; 4 adet de yurtdışında yetişip * yurtdışında oynayan oyuncumuz vardı.

    2002 dünya kupası kadrosunda ise 7 adet türkiye'de yetişmiş * yurtdışında oynayan oyuncumuz varken; 3 adet de yurtdışında altyapısını alıp * yurtdışında oynayan oyuncumuz vardı.

    ez cümle tarihimizde ilk defa bu topraklarda yetişip yurtdışında oynayan bir oyuncu grubu ile oynuyoruz. ve yine tarihimizde ilk defa kadronun çoğunluğu ligimizde değil yurtdışında futbol hayatını sürdüren oyunculardan oluşuyor.

    bu çocuklar bana gerçekten ümit veriyor. inşallah bozulmazlar hiç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın