resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 3428
    elemelerde iyi performans gösteren ya da tuttuğu oyuncuları elbette kadroda tutabilir. açıklama yapılmadan kadrodan çıkartılması gereken oyuncu sıralamamı yapayım.

    1- gökhan akkan: fazla konuşmaya gerek yok. bu sezon milli takıma seçilecek bir performans bile sergilemedi zaten.
    2- abdülkadir ömür: fazla konuşulmuyor ama bence kadroya alınması bile skandal. bu sezon 10 maçı yok. desen ki büyük futbolcu, değil. geçmişte çok maç kazandırdı, çok iyi oynadığı maçlar var, yok. (ki dorukhan'ın, mahmut'un katkısı kendisinden fazladır milli takıma. sadece sürekli konuşulan bir potansiyel. o zaman burak ince'yi de alalım. o da potansiyel.
    3- efecan karaca, halil akbunar: en azından birisinin kadroda olmamaso gerekiyor. hem vasat hem de aynı tip oyuncular.
    4- mahmut tekdemir: milli takıma geçmişte çok şey kattı ama bu sene temposu iyice düştü. sık hata yapan ve tekniği zayıf bir oyuncu, temposu da olmayınca çekilmiyor. okay kendisinin daha üst muadili. defansif oyn için kaan da oraya çekilebilir. taylan da daha ofansif oynanacağında 6 numara alternatifi olur. zaten 3 tane alternatif varken, okay benzeri mahmut'u tutmanın mantığı yok.
    5- rıdvan yılmaz: oyuncuyu korumak adına tutmamak gerekiyor. zaten seçilmesi yanlıştı. azerbaycan maçında heyecanlanan adamın, avrupa şampiyonasında yapacağı bir hata, linç kültürü ile beraber bütün kariyerini mahvedebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın