• 2
    bu işte bana göre bir pislik var. bu işe sadece rekabet edemediği için kaldırıyorlar demek bu işin tamamen polyannacılık kısmı olur. ali koç açıklamalarında kendi de ifade ettiği gibi bizim amacımız yıldız para pul değil diyerek işi basitleştirmeye çalıştı ve bunu iki üç kez dile getirdi. geçen nihat abileri bir karar çıkacak, birileri mutlu birileri mutsuz olacak ve ona göre itiraz yolu açık demişti. konuya uzaktan bakan birisi olarak parçaları az çok birleştirdiğimde eski şampiyonlukların kabul edileceğini ve bu yıldız meselesinin sadece bir sürelik göstermelik yapılacağını düşünüyorum.

    şampiyonluklar kabul görecek, kimseyi daha da kışkırtmamak adına formada bile yıldız olmayacak belki yönetim tarafı yıldızın konusunu bile açmayacak, ortalık karışacak ama karar değişmeyecek, ortam durulduktan sonra tekrardan yıldız muhabbetine geri döneceklerdir.

    bayram değil seyran değil böyle radikal bir kararın şu an alınmasının bana bundan başka hiç bir mantıklı sebebi gelmiyor.

    bu değil ise tek mantıklı tezim taraftarı, camiayı ve futbolcuları bu dördüncü yıldız psikoloijk olarak yıllardır çok strese soktuğu ve yıprattığı için bu ağırlığı kaldırmak, senenin stresini azaltmak adına yapıldığı ki bu yine çok iyi niyetli bir düşünce olur.

    eğer eski şampiyonluklar kabul edilirse de bunu en en arka planda ‘kimin’ onayıyla yapıldığını siz de çok iyi biliyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın