• 206
    30 mayıs 2021 barcelona anadolu efes basketbol maçında ilk periyottaki gidişatına göre alacağı süre netleştirilmeli. eğer ki 28 mayıs 2021 cska moskova anadolu efes basketbol maçı gibi olacaksa oyuncuyu kazanacağım diye ısrar etme yoluna gidilmemeli.

    bu finalin efes için önemi her şeyden büyük. iki yıl önce kaybedilen bir final maçı var, geçen yıl skandal bir kararla elinden alınan şampiyonluk şansı var, bu yıl da belki son kez bir arada oynayacak bir kadro var. ülke basketbolunun öncü kulübüne, avrupa basketbolunun devlerinden birine artık müzeye bu kupayı getirmek yakışır. bu nedenle shane larkin eğer şu veya bu nedenle istenilenleri, istediklerini sahaya yansıtamazsa eldeki diğer isimlerle b planı hazır halde sahaya çıkmak çok önemli.

    real madrid veya cska karşısında madalyonun iki farklı yüzü gibi yarılar gördük. bugün istikrarlı, ne yaptığını bilen, konsantre, kazanma arzusu olan oyuncuların günü.

    larkin'in psikolojik sorunları olduğunu duydum. umarım maça iyi başlar ve bu moralle devamını getirir. bu zafer de kendisine bi nebze ilaç olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın