resim
Andrea Pirlo
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sampdoria
Yaş:45
Uyruk:İtalya
  • 700
    anlatmış olduğu, yazdığı çizdiği şeyler doğru ya da yanlış olabilir. kesinliğini bilemeyiz. yani ben sheva değilim ya da siz maldini değilsiniz. hiçbirimiz o soyunma odasına girmedik. hiçbirimiz neler yaşandı görmedik.

    ancaaaak. pirlo kardeş. bir kişiden bahdediyor isen onu küçümsemeyeceksin. o küçümsediğin adam daha düşük kalibre takımıyla o büyük milan'ı gömdü üzerine gitti uefa kupasını aldı. o senin gibi dünyanın en iyi hocalarıyla çalışmadı. en iyi antrenman tekniklerini görmedi. ama senin milan'ına gömdü. teknik direktörlüğünü yaptı takımla onlarca kupa aldı. bak diyorumya senin gibi sistemler görmedi. avrupa'nın heryerini gezmedi. sen en iyi hocaları gördün. en iyi eğitimleri aldın ama sıçtın kardeş. hem de kadrosu en yakın rakibinin misliyle fazlası olan bir kadroyla. hem de uzun zamandır şampiyon olan bir takımla sıçtın.

    demek ki neymiş kazanılan başarıyı küçümsemeyeceksin. keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

    kitap yazıyorsan kısaca bahsedersin. fatih hoca tahtaya bir şeyler çiziyordu anlamıyorduk dersin. dalga geçip fatih düşük kalibre falan filan. çakar sana fatih.
App Store'dan indirin Google Play'den alın