• 244
    açıkçası, kendisi divan kurulu başkanlığı zamanında gördüğüm kadarıyla olumsuz bir önyargı oluşturmuştu. daha sonrasında başkan adaylığı sürecinde; kurallara ve geleneklere sıkı sıkıya bağlı, camia içinde saygı gören, değerli bir insan olarak gözlemledim.

    ancak, tüm başkan adayları içerisinde kesinlikle seçilmemeli diye düşündüğüm tek aday da kendisidir. sebep olarak ise, fatih terim ile çalışmak istediğine dair beyanatlarda bulunsa bile, fatih terim ile çalışmayı hiç istemediğini, bu yüzden çalışsa bile kulüp içinde yine sağlıklı olmayan bir iletişim olacağını düşünüyorum.

    --- alıntı ---
    fatih terim, galatasaray'ın futbol aklıdır. bir semboldür. o kadar büyük bir olgunluğa erişti ki ‘daha üst mevkilerde de görev almalıdır' demiştim. arkasında duruyorum.

    bu kulüp arda turan ile çalışmamalı. galatasaray'ın olmazsa olmaz değerleri var. buna her konuda uygun futbolcular olması lazım.
    --- alıntı ---
    https://www.sozcu.com.tr/...ih-terimdir-6447381/

    sözcü'ye vermiş olduğu röportajdan iki cümle. çalışmayı istediğini iddia ettiği fatih terim'in daha üst mevkilerde görev alması gerektiğini ve galatasaray'ın futbol aklı olduğunu söylüyor. buraya kadar her şey normal ama sonrasında bu kulübün arda turan ile çalışmaması gerektiğini söylüyor.

    peki, arda turan'ı kim transfer ettirdi? yönetimin ve bizatihi başkanın karşı çıkmasına rağmen, futbol aklı olduğunu söylediği fatih terim.

    kendisi başkan olursa arda turan ile ilgili kararı, eşref hamamcıoğlu mu yoksa, daha üst mevkilerde görev alması gereken, o kadar büyük olgunluğa erişmiş, galatasaray'ın futbol aklı fatih terim mi verecek?

    daha başkan olmadan öngörülebilir ilk kriz ve kaos ortamı gözünüzde canlanmıştır. yani, ben galatasaray'ı sürekli takip eden sıradan bir taraftar olarak, galatasaray'daki gereksiz kaos ve krizlerden gerçekten sıkıldım. artık, fatih terim'in de arkasında durabilecek, az sıkıntı yaşayacak ve sıkıntı yaşadığında bile dışarıya yansıtmayacak bir galatasaray yönetimi görmek istiyorum ve bunun kesinlikle eşref hamamcıoğlu ve ekibinin olduğunu düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın