• 148
    maç sonu çıkan olaylar ile alakalı niye kimsenin araştırma yapmadığını merak ettiğim müsabaka.

    maçta sonra çıkan kavgadan sonra bir video kaydı vardı. bu video kaydında cenk tosun harici kimse belli olmuyordu fakat, orada cenk'ten daha da önemli bir detay vardı, polis kamerası. polis kamerası olayı anbean çekiyordu. tff'nin saçma sapan sakat oyunculara ceza vermesinden sonra ne bu görüntüler konuşuldu ne de cezalar.?

    bu polis görüntülerinin yayınlanmasını istemek çok mu zor?

    hayır, maç bitiyor, bütün futbolcular koşarak soyunma odasına gidiyor ve soyunma odasında kavga çıkıyor. bir karagümrüklü oyuncunun darp edildikten sonra fotoğrafları var. yanlış bilmiyorsam da son maça çıkamıyor ndao. maç esnasında stadyumda oturan aboubakar ve cenk tosun mu gelip dövdü o oyuncuyu? kim giriyor soyunma odalarına, oyuncular o sırada toplu halde duş alıp, dedikodu mu yapıyorlar, kendi mekanlarında kavga olurken?

    bizim teknik direktörümüz tribünden küfür eden birine laf söyledi diye 3 maç ceza aldı. saçma sapan snapchat videousunda kaptanımız 3 maç ceza aldı, daha önce görülmemiş şekilde oğulcan 6 maç ceza aldı. sürekli şampiyonluğu hak etti denilen beşiktaş'ta ise saha içi kayırmaları geçtim, baya baya rakibi dövdükleri maçtan sonra, sakat oyuncularına 1 maç ceza geldi.

    mustafa cengiz ve yönetimi kendi taraftarına allahsız, kendi futbolcusuna şerefsiz, kendi teknik direktörüne, çalıştırmıyor diye sitem edinceye kadar keşke bu maçla alakalı sadece polis kaydını isteselerdi.

    gerçi şampiyon olmayı istemeyen ve bunun için her şeyi yapan bir yönetimden çok fazla şey istediğimin farkındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın