• 72
    içinde çok enteresan olaylar yaşayarak inanılmaz bir kariyere doğru gittiğim oyun.

    takım malum galatasaray. hedef üst üste 5 sene şampiyonluk! ilk 3 senesini de aldık, ancak yabancı sınırlaması o kadar kötü bir durumda ki tüm keyfi kaçırıyor galatasaray'ı çalıştırırken.

    neyse, gelelim enteresan olaylara. *

    cristiano ronaldo'nun sözleşmesi boşa çıkınca oyuncu baya boşta kalıyor. ulan alsak ne güzel olur be falan diye içimden geçirdim ama adam ronaldo abi, ebesinin doğum belgesi dahil her şeyi isteyecek benden. 1 sezon yani 2 transfer dönemi bir yerle anlaşmayınca sırf eğlencesine teklif yaptım. ronaldo benden senelik "36 milyon euro" istemekle kalmadı, imza parası olarak da 50 milyon euro istedi. benim maaş skalasını 50 milyon euro altına indirmek için yapmadığım şey kalmamış bana diyor ki "36 milyon euro ver". ilk teklifi yaparken menajerinin konuşma penceresi geliyor ya orada da menajeri "oyuncum galatasaray gibi büyük bir kulüple görüşmekte çok istekli" tarzı bir şey yazıyordu, lan bu nasıl istek? * teklifi revize ettim, 3.6 milyon euro + 5 milyon euro imza parası önerdim (birer sıfır sildim yani ulan olur da çakmazlar belki diye *) ama diğer tüm bonuslara abandım. ne varsa en üst verdim maç başı gol başı kupa primleri ne varsa dayadım yeniden önerdim, doğrudan kaçtılar. * biraz bekleyip yeniden önerdim, yönetime "bu oyuncu çok acayip bize çok forma sattırır" gibisinden bütçe arttırması istedim, yönetim ffp gerekçesiyle reddetti. "ya ne olacaktı" dedim. *

    ama en büyük problem kesinlikle türkiye ligindeki yabancı sınırlamaları mevzusu. o kadar tat kaçırıyor ki 3 sene üst üste şampiyonluk + uefa kupası + 3. senede şampiyonlar ligi finali (1-0 kaybettim paris'e, 87'de yedim golü de değişiklik falan da yapamadım) üzerine real madrid ne akla hizmet bilmediğim bir şekilde (çeyrek finalde ben elemiştim cl'de, kural sanki anasını satayım şampiyonlar ligi çeyrek finaline galatasaray çıkarsa real madrid'le eşleşecek diye uefa maddesi var sanırsın oyunda bile rahat vermiyorlar) zinedine zidane'ı sezon sonunda kovdu ve bana teklif yaptı. sırf o yabancı kuralı saçma sapan bir halde diye kabul ettim ve real madrid'e gittim.

    şampiyonlar liginde grupları çıktım (doğal olarak, hani real madrid'iz zaten yeminle kovarlardı gruplardan çıkmasam), baktım galatasaray da çıkmış. başında kim var acaba dedim, aa zinedine zidane. adamla yer değiştirmişiz resmen. tepesinde futbol direktörü olarak fatih hoca duruyor ama hala. *
    yok mu çeyrek finalde eşleşmemiz ve benim real madrid'le maçı galatasaray'a satmam?
    (bkz: var bir hayalimiz) *

    kısacası içine dalarsanız, inanılmaz eğlendiriyor. tüm fm serileri için de bu söylenebilir, ben oyunlarda hikaye kısmını seven birisiyim. fm bu anlamda kendi hikayeni sıfırdan yazma şansı verdiği için belki de benim için çok değerli oldu hep. taa cm zamanından beridir, cm'nin de 01/02'sinden beridir çoğu yıl en azından "bi bakayım be neler değişmiş" diye en azından 1 sezonluk kariyerler mutlaka yaptım, 2021 artık kariyerin gidişinden mi yoksa takımın oyunu keyif vermezken aynı kadro ile oynattığım oyunun verdiği keyiften mi bilmiyorum ama çok severek oynadım valla bu sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın