• 28
    6. yıl dönümünü geride bıraktığımız ve bize 4. yıldızı kazandıran gol. 6 senedir istisnasız her rakibimiz sosyal medyada maç tanıtımlarında yıldızları yok saydılar. 6 senedir hiç bir takım şampiyonluk sayısında yanımıza yaklaşamadı, geçmişe gitmeye karar verdiler hatta yıldız bulabilmek ve galatasaray’ı geçebilmek için.

    üst paragraf mutluluğumuz bu paragrafta mutsuzluklarımız olsun. 14-15 sezonu sonrası yani sneijder’le gelen bu son şampiyonluk sonrası asla sneijder kalitesinde bir yıldızımız olmadı, bizi heyecanlandıracak bir ismi kadromuza katamadık. onun sahada olması farklı, hagi sonrası için ilk defa hagi’nin verdiklerini veremese de başka bir 10 numara için deli gibi heyecan yapıyorduk. evde yada statta maçı izlerken hep kurtarıcı olarak akla sneijder geliyordu. son avrupa başarımızda yine sneijder vardı. takımla beraber, saha dışı problemleri, milli takım motivasyonunu kaybedişi, ve fazla kilolarının da etkisiyle, düşüşe geçene kadar mükemmeldi her şey. sneijder’le son güzel anımızdı arena’da sneijder.

    arenamız yeni bir stadyum. daha yaşanacak umuyorum ki sayısız galibiyet ve kaldırılacak sayısız kupa var. taraftar olarak iyi günlere ulaşmak istiyoruz. galatasaray için 2 sene boyunca kupa kaldıramamak ve en az 3 sene sonrasında kupa kaldırabilmek üzücü bir durum. hiç bir şey yapmadığımız 2016 yılını 2 kupayla kapatabilmiştik ve bir sonraki kupa için 2 sene beklemek durumunda kalmıştık.

    daha nice zaferlere, daha nice arena’da x’lerin atacağı ve sevineceğimiz gollere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın