resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 2133
    --- alıntı ---

    sergen yalçın, beşiktaş'tan yıllık 23 m tl istiyor. (asist analiz)

    --- alıntı ---

    bir fatih terim hayali daha suya düşmüştür türk futbolunda. sergen başarılı bir hoca mıdır? kesinlikle. uzun yıllar besiktaş'ı çalıştırsa terim'in galatasaray'a yaşattıklarını yaşatabilir mi? bence hayır, ama beşiktaşlılar terim'i de geçeceğine inanıyordu.

    terim'in efsane olmasının, türk futboluna adını silinmeyecek şekilde yazdırmasının tek nedeni yaşadığı başarılar değil. bağlı olduğu kulübe sadakat. 2000lerin başında fenerbahçe dünyaları önüne serdi bu adamın. teşekkür edip masadan kalktı sadece. şu an terim sportif direktör olsa ben hoca olarak sergen'i istiyorum dese 30 milyon tl'ye gelir bize atar imzayı.

    bundan dolayı beşiktaş'ın ve fenerbahçe'nin kendi fatih terim'i olmayacak. üzücü olan şu, galatasaray'ın da bir başka terim'i olmayacak. en büyük aday dediğiniz adam okan buruk para için beşiktaş'ta oynadı.

    yeni terim olmak için o kadar çok koşulun bir araya gelmesi lazım ki, ihtimali imkansıza yaklaştırıyor. türk futbolunda çıkan her başarılı hocaya işte yeni terim deme dönemi son bulur umarım, olmayacak bu anlayın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın