resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 5257
    gereğinden fazla eleştirildiğini düşündüğüm başkan.

    terim ile çalışmak istememesi kendi insiyatifi kendi düşüncesidir. sonuç itibariyle kulüp başkanıdır. gelgelelim iki senedir bu sözlükte her mağlubiyet sonrası terim'in başlığına yüzlerce entry giriliyor ve çoğu istifa etmesi gerektiği konusundadir.

    belki de beşiktaş'i samiyen'de yenemeyip , karagümrük şansı ile şampiyonluğu son maça taşıyamasak mustafa cengiz arkasına çok sağlam bir taraftar desteği alacaktı. önümüzdeki sezon terim adına işler iyi gitmez ise bu başlıkta geleceği görmüşsün büyük başkan diye hakkında methiyeler duzulecegine yemin edebilirim.

    terim önemli bir figürdur bunu kabul ediyorum ama milyonlarca kişinin sosyal medyadan bir kulüp başkanına bu şekilde vurun abalıya tarzı yaklaşımıni çok ağır buluyorum. olayın iç yüzünü bilmeden 80 yaşındaki adama saldırmak kadar yanlı bir davranış olamaz. yok akıl sağlığını kaybetmiş, yok bunamis tarzı yakıştırmalar... eminim kendisi alayimizi bilgi birikimi ve zekasıyla suya götürür susuz getirir. karşımızda yalı cocugu yok, önce bunun bilincinde olalım.

    not: çalışma masasında yıllardır fatih terim'in portresini bulunduran bir fatih terim sevdalısıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın