• 10
    sadece futbolda değil evrende dün yoktur. sadece şu an ve gelecek vardır. sadece şu an değiştirilebilir ve gelecek üzerinde etkili olunabilir.

    bunu bir kenara koyduktan sonra başlığın ana düşüncesine gelecek olursak her zaman ki gibi fatih terim sıkıntısıdır. senelerdir sistemli ve planlı bir şekilde fatih terimi küçültme, değersizleştirme çabalarının sonucudur. bunun sebebi her ne kadar sözlükte siyaset yapmak istemesemde siyasettir, hükümettir. her mecrada olduğu gibi sporda da kendisinden olmayanı yaşatmama üzerine bir duruş edinmiş gruplardır. eğer fatih terim o malum ahmet çakar videosundan sonra evet videosu çekmiş olsaydı bu süreçte çok farklı şeyler yaşanmış olurdu.

    ya hu dayak yediği darp raporuyla kanıtlanmış adamı günlerce konuşturmadılar mı ben fatihi dövdüm yine döverim diye. o gün kimse kadına şiddet var terbiyesizlik var dedi mi demedi. ne oldu fatih terim mafya oldu yaptığı kabul edilemez oldu. istifasını verdiği halde kabul etmeyip bir kaç gün sonra görevine son verdiler. 2. büyük kırılma noktası burası, tazminat olayı. toplum önünde federasyon ve onu oraya atayan hükümet tazminat olayıyla birlikte bir kez daha küçük düşürüldü. dertleri davaları fatih terim. dertleri davaları onu küçültmek, değersizleştirmek. tıpkı gazi mustafa kemal atatürk'e yaptıkları gibi. senelerce ağızlarına almadıkları gibi. onun başarılarını küçümsedikleri gibi. her akşam alkol içtiğini, rakı sofralarını, nasıl dinsiz olduğunu veyahut nasıl dedelerimizin mezarını onun yüzünden okuyamadığımızı söyledikleri gibi.

    fatih terim iki senedir başarısız olmuştur. kadro tercihleriyle bizi çileden çıkarmıştır. üzmüştür. bizleri alıştırdığı hedeflerden uzak kalmıştır. ama mücadelesinden vazgeçmemiştir. gol kaçırmıştır, hatalı pas yapmıştır hatta penaltı kaçırmıştır ama asla kötü koşmamıştır. ama bu yönetim özellikle başkanın hastalığından sonra kötü koşmaktadır. kişisel husumetlerini galatasarayın önüne koymuştur. dün ki açıklamasıyla bizleri utandırmıştır.

    neyse çok uzatmayayım sevgili sözlük. galatasaray elbet bu günleride atlatır ama galatasaray taraftarı seçimini iyi yapmalıdır. geçmişten ders alıp geleceğine yön vermelidir. taraflı, güdümlü medyanın algılarına kapılmamalıdır.

    son olarak evet dün yoktur ama türkiye cumhuriyeti'nde mustafa kemal atatürk vardır ve evet dün yoktur ama galatasaray'da fatih terim vardır !!!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın