resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 5249
    kendisinin de dediği gibi, kendisini tanımayanlar tarafından tepki oyları ile başkan seçilmiştir. yıllardır kongrelerde hep muhalif tavır sergilemiş ve varlığını göstermeye çalışmıştır. galatasaray başkanlık makamı kendisinin yıllardır hayalini kurduğu bir makamdı. o yüzden başkanlık süresince elinden gelenden fazlasını yaptığınıdan şüphem yok ki galatasaray başkanıyken ölme istemi de hayatında ne denli önemli bir yere sahip olduğunu gösteriyor bu makamın. ben kendi adıma hizmetleri için teşekkür ederim ; ama bir de işin profesyonel boyutu var. galatasaray gibi büyük bir camianın temsileyeti çok önemlidir.

    mustafa cengiz ve yönetiminin ifade becerileri korkunç derecede kötüydü. hali hazırda camiamıza düşman takılan federasyon ve kurullarına sıfır caydırıcı oldular. bu da sportif başarısızlığın önünü açtı. iyisiyle kötüsüyle daha detaylı da değerlendirilir mustafa cengiz ve yönetimi; fakat giderayak takındığı tavır hiç hoş değil. galatasaray başkanlığı koltuğuna oturup, koltuğun getirdiği yetkinlikle gazetecileri ayağına çağırıp anı anlatır gibi serzenişte bulunamazsın.

    umarım artık yakın çevresi olaya el atar ve daha fazla ekran karşısına çıkmadan tamamen sağlıyla meşgul olur. kendisine şifa dileklerimi iletiyorum şahsım adına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın