resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 5248
    göreve geldiği 2018 yılında kulüp avrupa kupalarına dahi katılamama cezası ile karşı karşıyayken bu süreçte sorumluluk alarak (dursun özbek sayesinde) enkaz devralmış ve kulübü kâr edecek seviyeye getirmiştir.
    bu süreçte futbol takımı 3 yıl şampiyonluk yarışına girmiş 2sinde başarıya ulaşmıştır.
    her başkanı eleştirecek bir sürü şey bulabilirsiniz ama kulübün o hâlinde gelip de kendince elinden gelenin en iyisini yaptığı kör göze parmak sokmak derecesinde aşikar olan adamı bu şekilde eleştirmek galatasaray taraftarının başarıya olan açlığı falan değil en hafif tabirle nankörlüğüdür.
    bu adam sırf liseli olmadığı için, fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen liseli ergenleri kulübe üye yapmadığı için ibra edilmedi yahu, bu bile onu savunmam için yeterlidir.
    son basın toplantısında * da söylediği gibi gerçekten bu adamın kırmızı çizgisi sadece galatasaray’dır. sana helal olsun başkanım, günahıyla sevabıyla güzel bir başkanlık geçirdin, teşekkür ederim, rabbim tez zamanda şifanı versin.

    not: burada yazılanların fatih terim’in yaptıklarıyla bir alakası yoktur, o da bir galatasaray efsanesidir ve farklı bir entry konusudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın