resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 5235
    kaybedecek birşeyi kalmamış olan başkanımız.

    kaybedecek birşeyi kalmamış insanlardan demokrat yaklaşımlar beklememek lazım. siğneye çekmek, popülist yaklaşımlar filan, zor bu saatten sonra, allah gecinden versin ama adam ölüm döşeğinde.

    ne diyor peki başkan, bence popoya popo demiş, ne var yani 21 mayıs 2021'deki basın toplantısında.

    fatih terim'in yönetimi adamdan saymadığını söylüyor, hakkı var, ama fatih terim'in de hakkı var yani, bu ülkede çok daha az başarıyla, çok daha büyük otoriteye sahip, çok daha biat edilen insanlar görmedik mi yani?

    ama mustafa cengiz başkan neden yönetimle ip gibi oynayan, kötü geçen sezonun ardından kendisini ihanetle suçlayan, kendisinin başkanı olduğu bir camianın teknik direktörüne eyvallah desin? futbol ile alakalı birşey yok mu hiç puan durumunda? biz rizeye, karagümrük'e, hatay'a yönetimin ihanetleriyle mi puan verdik, neymiş bu dramatize edilen içerden ihanetler, fenerbahçe, başakşehir, alanya'yı tokatlayıp yokuş aşağı fikstürde herşeyin içine eden?

    onurlu adam, gerçeği söylemiş. fatih terim bu camiadan büyük, bunu kaç kişi söyleyebiliyor, sözlükte bile anonim nicklerimizle bizden bile kaç kişi var yani? adam muhtemel adaylığında seçimi kaybetmesini garantileyecek şekilde söylüyor, "ben fatih terim'le devam etmem", kendisi bilmiyor mu, e biliyor ama seçim ne ki, adam belki sonbaharı göremeyecek, az çok nasıl biri olduğunu bilen bizlerin söylediklerine şaşırmamamız lazım.

    he bu arada ben de dramatize etmiyorum, sağlık durumu ortada, kazanamayacağı savaşa girmiş ve kaybetmiş adam, bundan sonrası için de mustafa cengiz olur mu? olmaz. fatih hocamızın gölgesi camiayı karanlıkta tutsun mu? tutsun abi, onsuz da ne olduğunu gördük, camiada hiyerarşik düzen sağlıklıyken ne katkı gördü bu klüp? en azından galatasaraya hotel faturası kesmekten korkar başkanlığa gelecek "eleman", fatih hoca kamuoyunun önüne atar diye filan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın