resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 5207
    maalesef yaptığı son basın toplantısı ile galatasaray taraftarının gözündeki son kredisini de bitiren hali hazırdaki galatasaray başkanı.

    geldiği nokta üzücü, geldiği nokta çok vahim. kurtarıcı olarak geldiği bu kulüpte şu an 'persona non grata' konumuna evrildi. istenmiyor, daha da acıklı olanı istenmediğinin de farkında olduğu için agresifleşiyor. maalesef hepimizi üzen hastalığı, onun fazlasıyla yıpranmasına neden oldu. işte bu yıpranma döneminde çevresindeki sözüm ona yöneticilerinin de etkisiyle çıktı, konuştu. sürekli konuştu, beyanat vermeyi bir an bile eksiltmedi. ama bu açıklamaların büyük bir kısmında da terim'i zan altında bırakmaktan çekinmedi.

    şu an bu kulübün bazı gayri resmi basın sözcüleri var hepiniz biliyorsunuz. işte o sözcüler aracılığı ile bu kulübün kültürüne yakışmayacak haberler yaptırıldı. terim gibi egosu yüksek bir hoca ile mecburen yan yana olduğunu fazlası ile belli etti. ite kaka ilerleyen bu birliktelik, sezonun bitişi ile tamamen sona erdi.

    ancak bu dakikadan sonra sayın cengiz'in yapacağı tek şey, galatasaray'dan bir müddet uzak durmak olmalıdır. tedavisine odaklanmalı ve yeniden sağlığına kavuşmalıdır, bizim de temennimiz odur. ancak lütfen ne kendi adaylığınızı, ne de yönetimden birinin bu yola tevessül etmesini desteklemeyin. yönetiminizle birlikte uzunca bir süre (kalabilirseniz) taraftar olarak kalın. bu kulübün duruşuna ve ilkelerine daha fazla zarar vermeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın