• 601
    (bkz: mustafa cengiz/#2942267)
    (bkz: mustafa cengiz yönetimi/#2930589)
    (bkz: mustafa cengiz yönetimi/#2922112)

    ve daha niceleri. bunlar eski tarihli diye bunları koydum. mustafa cengiz galatasaraylı sosyal medya platformları arasında en çok burada sevildi ama neyin ne olduğu çok uzun zamandır belliydi. kimse terim'i sevmek zorunda değil ama hepimiz galatasaray'ı seviyoruz. sırf terim'i sevmediği için neyin ne olduğunu görmek istemedi insanlar. görmeyi bırak yanlış, gerçek olmayan bir mustafa cengiz anlattılar. transfer, şampiyonluk vs önemli değil. mustafa cengiz galatasaray'dan çok daha fazlasını götürdü.

    florya havası denen şeyi götürdü mesela. aynı fatih terim'i sevmeyenlerin yaptığı gibi belhanda'yı sevmeyenler cengiz'in yaptığı iğrençliğe göz yumdu, destekledi. oyunculara haysiyetsiz dedi, o yüzden oynadı diyen kendini bilmezler oldu. kendi işyerinizi düşünün. patron hem müdüre hem işçiye herkese sallıyor. ne iş yapabileceksiniz?

    galatasaray isminin ağırlığını götürdü. kendi işleri için siyasetin kölesi oldu. "malum lobi", "fetö" gibi iğrenç ithamlara sustu. kendi üyelerine aslan kesilirken tff'yi savundu. ali koç'a gülücükler saçtı.

    arkadaşlar hepimizin bir galatasaray'ı var. terim'in yöntemini, karakterini beğenmezsin. ama senin gibi burası için dertlendiğini bilirsin. dertlendiğini bilmediğin adam için o adamı yeme işte. yoksa girdiğimiz girdap, düştüğümüz kuyu bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın