resim
Jean-Claude Billong
Takım:Muangthong Utd.
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.92
Uyruk:Kamerun
  • 96
    https://twitter.com/...426398882484227?s=19

    hatayspor tarafından kadro dışı bırakılıp sözleşmesi feshedilen futbolcu, hem de şampiyon takımın maçından hemen sonra.

    bahsi geçen futbolcu hakkında doğrudan taraflardan birinin nihayet açıklama yaptığı ama açıklamadan çok malumun ilanı olan açıklamalar zırvalaması.

    1 mayıs 2021 beşiktaş hatayspor maçı devam ederken de 8 nisan 2021 beşiktaş alanyaspor maçı devam ederken de futbolla ilgilenen sürekli maç izleyen ve ligleri takip eden herkesin anlayacağı şekilde beşiktaş'ın rakiplerinde bir gariplik olduğunu dile getirdim. ligin kalbur üstü, mücadeleci ve iyi kadrolarından kurulu 2 tane takımı şampiyonluğu doğrudan etkileyen 2 tane maçta garip bir şekilde amaçsız hedefsiz sezon başından beri mevcut sistem ve oyun planlarından yani kısacası rutinlerinden farklı olarak bambaşka bir şeyler oynamaya çalıştı ve averajla şampiyonun belli olduğu sezonda şampiyon takıma puan durumunda +6 puan ve +10 gol averajı sağladılar. tabiri caizse kumdan kale ile beşiktaş deplasmanında ter idmanı yaptılar.

    biz ise yönetim ve ilk defa bu kadar bölünmüş taraftarlarımız ile sezon boyunca yaptığımız umursamaz ve vurdumduymazlığı bu mevzuda da sürdürüyoruz. hatta ve hatta bir çok renktaşla denk gelip sezon hakkında konuştuğumuzda ama beşiktaş hak etmişti cümleleri duyuyorum. averajla şampiyon olan ve şaibeli maçların yaşandığı sezonda. velhasıl biz gerçekten bu sezon camia olarak şampiyonluğu istemedik, yönetiminden taraftarına hocasından futbolcusuna.

    bir de şunu kendi kendime sormadan duramıyorum; fenerbahçe 2. olsaydı bu malum futbolcu ve maç için bu kadar sessiz kalır mıydı? bu mevzunun üstüne gidilip ispatlansa bile ve bu durumda şampiyon biz olacaksak bile tarafını adaletten değil de bizim karşımızda kim varsa ondan seçer. hani kendilerine son kale, cumhuriyetin bekçileri vs. diyen bir camia için söylüyorum.

    velhasıl; bu futbolcu ve malum maçla ilgili en ufak bir soruşturma ve adalet beklentim yok. sadece ve sadece ilahi adalete güveniyorum. 2010-2011 sezonundan sonra malum camianın düştüğü durumdan kastım. beşiktaş'ta eğer şampiyon olmak için bu yollara saptıysa ki uefa'nın şike yapanları gösteren güncel listesinde ismi olan bir kulüpten bahsediyoruz, sonrası için ilahi adaletin tecelli etmesini umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın