• 42430
    “kariyerimin sonuna geldiğimde pişmanlık duymak istemiyorum. olabileceğimin en iyisi olmak istiyorum. kariyerimin geri kalanının tottenham’da geçireceğimi ya da takımdan ayrılacağıma dair hiçbir zaman bir şey söylemedim. insanlar şöyle diyebilir: ‘kupalar için umudu yok, kupa kazanmaya ihtiyacı var’. ama hâlâ başka bir kariyerim olabileceğini hissediyorum.”

    “premier lig’de 7-8 sene geçirdim. bu yüzden hiçbir şeyi aceleye getirmiyorum. hiçbir şey için umutsuz değilim. en iyisi olmak istediğimi söylemekten korkmuyorum. denemek, messi ve ronaldo gibi en üst seviyeye çıkmak istiyorum. nihai hedefim kupalar kazanmak, sezonda 50-60-70 gol atmak.”

    “daniel levy eminim ilerleyen süreçte kendi planını yapacaktır. ancak, nihayetinde bu benim ve nasıl hissettiğimle ilgili olacak. kariyerim için en iyisini tercih edeceğim. dürüst olmak gerekirse bana karşı çok iyi davrandı. beni her zaman sözleşmelerle ödüllendirdi ve adil davrandı. bu yüzden hep iyi ilişkilerimiz oldu. ama transfer sürecindeki konuşmaların nasıl olacağından emin değilim. başkanın ne düşündüğünü bilemezsin. benim için 100 milyon sterlin alabilirse satmayı düşünebilir. önümüzdeki iki-üç yıl içinde bu kadar para etmeyeceğim.”

    harry kane
App Store'dan indirin Google Play'den alın