• 291
    https://twitter.com/.../1395417941244579842

    --- alıntı ---

    hatayspor onursal başkanı lütfü savaş: "billong olayını anlatayım. maça gidiyor. maçtan 1 gün önce bacağına dövme yaptırıyor. dövme yaptıran futbolcunun bacağı 1 hafta ağrır. her topa sırtına döndü. pozisyonlar verdik, goller yedik. gönderelim dedim." (beyzade fm)

    hatayspor onursal başkanı lütfü savaş: "bunun dışında ekstra bir şey bilmiyoruz. eğer billong 'hatayspor camiasını sattı' diyenler varsa savcılığa başvurur. özel hayatı incelenir. ben satış boyutunda olduğunu düşünmüyorum. o zaman zaten biz başvuru yaparız." (beyzade fm)

    hatayspor onursal başkanı lütfü savaş: "futbolun içinde her şey var. beşiktaş da liverpool'dan 8 yedi. büyük takımlar da farklı kaybedebiliyor. biz alanyaspor'dan 6 yedik. antalyaspor'a 6 gol attık. yine bir şey yoktu. bazı takımların kötü günü olabiliyor." (beyzade fm)

    hatayspor onursal başkanı lütfü savaş: "biz hiçbir takımın taşeronu değiliz. benim geçmişten gelen fenerbahçe kongre üyeliğim, hatayspor maçlarında geçerli değildir. biz kendi onurumuz için oynarız. ne fenerbahçe, ne galatasaray, ne beşiktaş, ne trabzonspor için." (beyzade fm)

    hatayspor onursal başkanı lütfü savaş: "billong maçı sattı demek ayıp! ancak sen profesyonelsin. maçtan 1 gün önce dövme yaptırıp, onun ağrısını çekip maça çıkarsan amatörlüktür. diğer 10 arkadaşına yanlış yapmışın demektir. ben seni gönderirim dedim, gönderdim." (beyzade fm)

    --- alıntı ---

    onursal başkanları tarafından "billong maç satmamıştır" diyenleri bile işkillendirecek bir açıklama gelmiş.

    sözün bittiği yerdeyiz. twitter'da biri "fener'in muzlu ırkçılık savunması bile daha inandırıcıydı" demiş, aynen katılıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın