• 3722
    başarılı bir 2020-21 sezonu geçirdiler ve sene başında hiç kimsenin ummadığı bir şekilde 2 kupanın sahibi oldular. 2020-21 sezonunu 2 kupayla kapatmış olan takımdır. 2021-22 sezonu başlangıcında antalyaspor'la süper kupa maçına çıkacaklar, buradan da bir kupa çıkarmaları gayet olası ve bizden tam 2 sene sonra bir takım 3 kupa almış olacak. bu yapılması çok zor bir şey, hele de dar kadrolarıyla.

    temennim tabi ki de bizim yaptığımız hataları yapmaları öncelikle. üçleme yaptığımızdan beri kupa kazanamıyoruz ve başarımız yok. dilerim bu ivmeleri daha da yukarıya doğru olmaz.

    galatasaray'a gelirsek. galatasaray futbol takımı ve camiası 2020-21 sezonunu çok iyi şekilde incelemeli, gerekli dersleri çıkarmalı. rakibi beşiktaş saha içerisinde neleri doğru yaptı, neleri yapmaktan kaçındı, bunlar incelenmeli. başarılar dikkate alınmalı ki başarısızlar başarıyı görebilirsin.

    seneye hem özgüvenli hem de ekonomik olarak 2020-21 sezonu başındaki beşiktaş'a göre daha iyi durumda olan bir rakiple mücadele edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın