resim
Emre Akbaba
Takım:Adana Demirspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4560
    kendisinin emre kılınç'ın yerine değil de belhanda'nın, feghouli'nin yerine oynadığını düşünen bir yazarla futbol üzerine saatlerce keyifli bir sohbet yapabilirim. emre'nin performansını beğenip beğenmemek değil konu tabi ki, ama emre akbaba emre kılınç'ı kesti algısı kocaman bir yanlış. emre kılınç'ı gedson kesti. ikisi de de oyunu yönlendiremeyen oyunun arkasından yönlenen enerjisi yüksek yaratıcılığı düşük tamamlayıcılar çünkü. ikisini birlikte oynatmak yerine ikisinden birini oynatıp biraz daha önüne formsuz bir emre akbaba koyduğumuz senaryo iyi oynamayan bir emre akbaba'ya rağmen bizi daha çok pozisyona sokuyordu.. emre kılınç ve gedson'un yan yana oynadığı 2-3 maç bu sezon bizim en kötü oynadığımız 2-3 maçtı. sebebi kötü oyuncu olmaları değil. yan yana 11 başladıklarında bizim lehimize bir oyun momentumu oluşturamamız, oyunu yönlendiremememiz.

    son maçlarda ilk 11 oynatıldıysa belhanda'nın kontratını feshederek feghouli'yi de taca çıkartmış, 1 taşla 2 kuş vurmuş olanlar utansın. emre kılınç antalyaspor maçındaki kırmızı karttan sonra bir dönem takasta da adı çok geçince mental olarak sallanmıştı. o dönem akbaba kılınç'ın yerine önce ömer bayram denendi tutmayınca 3-4 maç falan emre akbaba oynadı. çünkü o zaman gedson yoktu dolayısıyla emre kılınç'ın muadili de yoktu. o dönem dışında emre akbaba'nın belhanda ya da feghouli ikilisinden biri ile aynı anda ilk 11 de olduğu maç sayısı 3 ü geçmez. https://www.transfermarkt.com.tr/...ison/2020/verein/141 şu tabloya bakıp maçların hikayesini hatırlamaya çalışırsanız ne anlattığımız daha iyi anlayacaksınız. mesela covid ve sakatlıklarla eksik sayısı 7 ye ulaşınca 11 çıkıyor. sonra covidden dönüp form tutamayanlar sakat feghouli derken emre kılınç'ın kırmızı kartıyla tekrar 11 e dönüyor falan.

    hala, inat uğruna 11 oynatıldı, evlat olduğu için 11 oynatıldı kılınc'ın yerine 11 oynatıldı gibi entryler okuyoruz. asıl inat futbol üzerine gösterilen bu sığlık. ben de fanı değilim bu adamın, hatta sözlüğün %80i fanıyken de soru işaretiydi bende. ama belhanda giderse feghouli'nin de mental olarak bırakacağını ve akbaba2ya kalacağımızı biliyordum. o yüzden belhanda'nın gönderimesini istemedim, bugün de o yüzden salih uçan'ı, salih özcan'ı free iken alalım üstüne de yabancı bir 8 daha alalım istiyorum. yoksa emre akbaba ilk maçta yine sahada olacak bu gidişle.* ama bu takımın kadrosu yetersiz dediğimizde yeterli yeterli diye bastırıp sonra emre akbaba niye oynuyor deyince komik oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın