resim
Emre Akbaba
Takım:Adana Demirspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4557
    fatih terim'in inadı sebebiyle 2021 yılında mümkün olan her fırsatta ilk 11'de şans bulan oyuncu. bir iki kere denedik olmadı, ancak hoca hatasının üzerine gitmeye, yarayı kaşımaya devam etti. bende bir galatasaray taraftarı olarak emre akbaba'dan soğudum. ben demiştim göreceksiniz uğruna galatasaray'ın puanları gitti, başarı gitti ve daha önemlisi ekonomik rahatlık gitti.

    emre akbaba gibi hocanın inadıyla sahaya çıkan oyuncular hoca olduğu sürece farklı isimler üzerinden karşımıza çıkabilir. 2021 yılında bu tür hareketlere yer yok. yabancı sınırının olmadığı bir lig bu, elin yabancısı cezayı kesiyor sana. bu sebeplerle de eğer hoca başımızda kalacaksa taraftara geçmişte yaptığı hataları detaylı bir şekilde açıklamalı, ilerisi içinde bunları yapmayacağını ima etmeli. yoksa aynı tas aynı hamam, bu iş böyle devam etmez diyemiyorum. beraberlikle bile ekonomik olarak kazanç sağlıyoruz, her inat galatasaray'a zarar veriyor.

    emre akbaba konusunda da hayatta her şey istediğimiz gibi gitmiyor. emre iyi bir galatasaraylı ve bu formayla büyük sakatlıklar yaşadı. bardağın dolu tarafından bakıp hayatına devam etmeli. kendisine kariyerinin geri kalanında başarılar diliyorum. umarım en kısa sürede milli takıma tekrardan yükselir ve ülkemize katkı sağlar. ancak galatasaray kariyerinin bitmesi gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın