resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2766
    fatih terim'in futbol anlayışı içerisinde yeri olan stoperlerin nesli zaten tehlikede. çıkanını da city kapıyo zaten, ruben dias, laporte vs.

    daha tuhaf olanı, luyindama'nın pas futboluna uygun olmadığı zaten yerel çekim 180p youtube videolarından bile anlaşılıyorken transfer ettirip sonra da ''pas futbolunda yeri yok'' diye ötelemek kulübe ihanet. 8 milyon euro verildi bu adama aloo?

    takımın ön hatı veteran eyliyor, arda, falcao, babel, feghouli ile 10 milyon bütçesi olmayan takımlara pozisyon bile bulamıyorsun. emre akbaba için akıl sınırlarını zorluyorsun. bunlarda hiç bir sorun yok. ama defans hattında hata yapan giyotine gidiyor. donk adam mı tutamadı, haftaya luyindama. luyindama hata mı yaptı, haftaya yine donk?

    galatasaray gibi her türlü anadolu takımından baskı yiyebilmiş, teknik kapasitesi bu kadar zayıf bir ortasaha kurgusuna sahip takımda, sorunların baş müsebbipini stoperlerden birinin topla çıkamıyo oluşunda bulmuşsan, neciple, wellintonla, nskalayla, kupa kaldıran takımı daha çok alkışlatırlar.

    2 ay önce de tek derdimiz diagne'ydi. diagne yüzünden kaybediyor, diagne yüzünden gol atamıyor falandık. şimdi de sıra kendisinde.

    taş gibi stoper. fakat atağı savunma beklerinden, oyun kurulumunu stoperlerden, daha açık olmak gerekirse futbolu defans 4'lüsüyle oynamaya çalışan tuhaf bir sistemin içinde başarılı olması imkansız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın