• 923
    kaybedilmesi ile üzmüş sezondur. ancak sezon o kadar uzun oldu ki nasıl başladığını unuttuk gibi. yaz transfer döneminde doğru düzgün orta saha gelmeyişi ile başladı aslında sezon. hepimiz bu orta saha ile işimiz çok zor diyorduk ki hoca takım içi belki de bir çoğumuzun ummadığı çözümler üretti ve takım da güzel top oynadı. ancak sonra düşüşler, formsuzluklar, fatih hocanın anlayamadığımız tercihleri, yönetimin tanımlamakta zorlandığım takımın altını oyan hareketleri, hakem rezaletleri, tff çifte standartları derken sadece 2 gol ile şampiyonluğu kaybettik. evet komik geliyor insana. sanki sınavda geçer notu tek soru ile kaçırmak gibi hissettiriyor açıkçası.

    düşünsenize hoca bir maçta yanlış 11 ile çıktığı bir maça doğru 11 ile çıksa ve ilk yarıyı çöpe atmayarak daha fazla gol atsak, hakem katliamı yaşadığımız bir maç düzgün yönetilse, yönetim transferleri zamanında yapsa, tff fatih hocaya haksız cezalar vermese, oğulcan transferi nedeni abuk subuk bir ceza almasa, covid olan topçularımız sağlıklı kalsa, tonla yaptığımız bireysel hatalardan yediğimiz gollerden 2 tane eksik yesek, bitiricilik konusunda biz bu kadar sorun yaşarken rakibimiz beşiktaş tam tersi çok şanslı ya da becerikli olmasa şu an seneye şampiyonlar ligine direk mi gideriz ön eleme mi oynarız diye düşünüyor olurduk. kısacası bu sezona ilişkin bir çok keşke olabilir. puan farkı ile kaybetsek açıkçası bu kadar düşünmezdik belki ama işte 2 gol olayı değiştiriyor.

    her şeye, herkese ve takımımızın yaptığı tüm iyi niyetli hatalara rağmen ben takımıma teşekkür ediyorum. gitti bitti denen sezonu son dakikaya kadar götürdüler. fatih hocam bizden helallik istemiş, sana varsa hakkım ananın ak sütü gibi helaldir hocam. seninle kazanılacak daha çok kupa var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın