• 101
    italya serie a 2020-2021 sezonu son hafta öncesi uefa şampiyonlar ligine katılım hakkı elde eden kulüp. çünkü lig beşincisi juventus'a karşı ikili averajda öndeler. ancak fikstürün cilvesi son maçlarını içeride milan* ile oynayacaklar.

    burada esas merak edilen şu: tahminim napoli'nin son maçı kazanıp yine kendisini ilk dördün içerisinde tutacağı ancak iki büyükten juventus veya milan'dan hangisinin ilk dört dışında kalacağına kendileri karar verecekler. milan'ı yener ya da berabere kalırsa muhtemelen juventus ucl biletini kapacak ancak milan'a yenilirlerse juventus saf dışı kalacak ve kendileri de ön eleme oynamak zorunda kalacaklar. milan'ın dün 16 mayıs 2021 milan cagliari maçında berabere kalması sadece milan'ın değil atalanta'nın da başını yaktı.

    düzeltme: sağolsun bilgim yoktu, arkadaşlar uyardı.* dördüncünün ön eleme oynama gibi bir durumu yokmuş, kaldırılmış. yani ilk dört direk ucl'ye gidiyormuş. o zaman atalanta için bu maçın kendileri adına lig sıralamasından başka bir önemi yok, her halükarda ucl'ye katılacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın