resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 2110
    2020-2021 sezonunda yaklaşık 7-8 oyuncusunu 30 maç üzerinde kullanabilmiştir. bu sayede de kadrosunun eksik gözüktüğü kısımlara hiç girme ihtiyacı duymamıştır. zaten yedeklerde bekleyen adem- dorukhan- mensah-gökhan töre gibi oyunculardan neredeyse hiç verim alamamıştır.

    ayrıca ki bence daha önemli bir husus, saha içindeki oyuncuları tff tarafından sürekli kollanmıştır. josef direkt olarak baldıra bastığı için kırmızı gördüğü pozisyondan sonra 1 maç ceza alırken, emre kılınç daha hafifine 2 maç ceza almıştır. gerçi josef'in lemos'un futbol hayatını bitirecek müdahalesine sarı kart verilmiştir. beşiktaş'ın oyuncularına nasıl muamele yapıldığı oradan net şekilde gözükebilir.

    hadi saha içini de geçtim, bizim teknik ekibimiz stadyumdan gelen küfüre cevap verdiği için 3 maç ceza alırken, beşiktaş en önemli maçından önce soyunma odasında rakip takım oyuncularını dövmüş, şaka gibi iki tane sakat oyuncuya ceza verilmiştir. hatta biri belki türkiye kupası finalinde oynar diye 1 maç ceza verilmiştir. bakın burası önemli, sadece oyuncuların olması gereken bir yerde kavga çıkıyor, kavgadan önce bütün oyuncuların içeriye koşarak girdiği gözüküyor ama ne hikmetse sadece soyunma odasına bile girmesi gerekmeyen, stadyumda maç izleyen 2 oyuncu ceza alıyor. bizim tarafta da oğulcan saçma sapan bir sebeple 6 maç ceza alıyor.

    normalde rakibimi bu şekilde itham etmenin kendi hatalarımızı örttüğünün farkındayım. amacım da zaten biz çok iyiydik, süperdik demek değil. sadece şunu demek istiyorum, adil bir lig oynanmadı. adil kararlar verilmedi. aynı hakemler aynı pozisyonlara çok farklı kararlar, disiplin kurulu çok farklı kararlar verdi. bunu göze parmak sokarcasına yaptılar üstelik. böyle bir durumda teknik ekibin saha içinde kalmasını da ne yazık ki kendi yönetimi engelledi.

    yani öyle ne peri masalı var, ne de tebrik edilecek bir durum. sezona 1 tane bile orta saha ile başlamayan galatasaray'dan bütün istatistiklerde geride kalmıştır sergen'in takımı. biraz adil olunup, oyuncuları hak ettikleri cezaları alsalar o istatistiklerin karşılığını da alamayacaklardı.

    şampiyonluk kaçar, bu çok doğal ama beni en çok üzen şey bu şekilde kaçması.

    kendisini tebrik etmediğim beşiktaş kulübü teknik direktörü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın