• 49
    medyaya yansıyan haberlerde durum şu şekilde, basit bir arama ile birkaç kaynak bulunabilir, ama güvenirliği sorunlu tabi.
    gs: 45m euro
    fb: 40m euro
    bjk : 25m euro

    şimdi burada kadro içerisinde bulunan oyuncuları düşünürsek fb ile bizim yakın olmamız makul hatta özil etkisi ile bizim önünüze bile geçmiş olmalarından şüphe edilmesini anlarım. ama bjk’nin maaş bütçesine şüphe ile yaklaşılmasını çok anlamıyorum.

    kime ekstra maaş verecekti ki adamlar abi, neyi tartışıyoruz. bu adamların kadrosunda bulunan oyuncuların tamamı sezon başında biz transfer etsek haklarında 8 sayfa nasıl çöp transfer olduğu yazılacak adamlar. geri kalanı da genç oyuncu zaten. neye göre bizim yarı maaş bütçemizde olmalarını tartışmaya açıyoruz anlamadım.
    futbolu bitirme noktasındaki aboubakar mı çok maaş alacaktı, 150 yaşındaki atiba mı, teneke bağlanan larin mi, ıskarta wellington mu, hocamızın “josef de souza mı asla” dediği josef mi, yoksa kaledeki sol bekteki ergen çocuklar mı?

    anlaşılması gereken şu, boş tartışmaları bırakalım. en top seviyede city-bayern-real ile yarışmıyorsan, bu iş transfer işi değil, bütçe işi değil. teknik, taktik, doğru hoca, iyi çalışma işi bitirmeye yetiyor. transfer histerisine gerek yok.
    yoksa ligin en kurt hocası, 4 senelik hakim olduğu ekibi ile çömez hocaların yarı maliyetli takımına madara olabiliyor, tablo net yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın