• 196
    ben bunları galatasaray ile olumsuz bir durum olduğunda muhakkak ziyaret eder
    ne gibi karaktersizlikler, ne gibi medya o....luğu yapacaklar merak ederim. bir nevi fikri takip meselesi oldu.

    15 mayıs 2021 gecesi gol averajı ile şampiyonluğu kaybettik ve şampiyon beşiktaş oldu. beşiktaş ile ilgili haberler klasik her medya organının yaptığı gibi hikayeler, röportajlar vs.

    gelelim galatasaray bölümüne;
    koskoca sezon bitmiş galatasaray'ı özetlemek için kullandıkları haber "penaltı lideri galatasaray"

    sonra kıyıda köşede bir haber daha var asıl karaktersizlik orada. malumunuz ahmet nur çebi bir açıklama yapmıştı "alkışlayacaklar tabi ne yapacaklar" şeklinde. şampiyon oldukları maç sonrası bu şahıs şampiyonluğu kazandığı için fairplay ayaklarına bürünüp son derece normal bir ses tonuyla en azından benim bir gönderme ya da laf sokma sezmediğim şu açıklamaları yaptı "bu tabii ki lafı biraz birilerini rahatsız etmiş alkış konusunda. ben 'tabii ki alkışlayacaklar, başka ne yapacaklar ki?' dedim. bir camiayı asla incitmedim. incitmek de istemem. zaten açıklamaların tepesine baktığınız zaman anlattım ama bunu kullanmak isteyenler kötü niyetle kullandılar. bu beni çok üzdü. bir spor adamı ne yapabilir? sporculuktan gelmişsiniz, tabii ki alkışlarsınız. ben bunu söylemek istedim, o da yanlış bir yere gitmiş."

    bu haberin başlığına bakın; "tabii ki alkışlayacaklar lafı birilerini incitmiş" yıllar sonra bu entry'yi okuyanlar ne var bunda diyebilir günümüzde bir sosyal medya videosu var "incinmişsin" şeklinde bir benzetme yapıyor onu bulursanız amaç ne anlayacaksınız.

    diğer taraftan canları ciğerleri fenerbahçe hakkında ne var diye bakıyoruz, ana başlıkların hiç birinde fenerbahçe haberi yok sadece kıyıda köşede bir haber "fenerbahçe avrupa ligine mi yoksa konferans ligine mi katılacak"

    galatasaray'a yıllarca şeytan ile algı operasyonlarının kralını çektiklerinden bunlar ufak şeyler ama huylu huyundan vazgeçmiyor. tarihe nor düşmek adına burada dursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın